Inici | Prodeca | Ofertes de treball

Ofertes de treball

 RESPONSABLE DE PROJECTES EUROPEUS I MEDITERRANIS

Descripció del treball: Responsable de projectes europeus i mediterranis (Interreg, Prima, Chafea, Horizon 2020, etc.) per a PRODECA (Promotora dels Productes Agroalimentaris Catalans).

Tasques principals:
-Project Manager dels projectes europeus en què Prodeca participa actualment; coordinar totes les tasques i documents / estudis entregables relacionats amb cadascun dels projectes, complimentació dels qüestionaris i plantilles requerides, coordinació amb el soci principal i la resta de socis de cada projecte, participació a les reunions del projecte, preparació de les auditories i avaluacions de cada projecte, etc.

-Cercar nous projectes europeus i mediterranis, identificant els possibles recursos i socis segons els plans d'actuació de Prodeca.

-Dissenyar i preparar les propostes i documents necessaris per a nous projectes europeus i mediterranis juntament amb la Direcció de Prodeca.

-Coordinar els projectes europeus i mediterranis amb la resta de l'equip de Prodeca.

Perfil requerit / Requisits:
-Llicenciatura o màster en economia, gestió empresarial, ciències polítiques, humanitats, comunicació o d'altres àmbits relacionats.

-Més de 2 anys d'experiència en gestió de projectes europeus i / o internacionals.

-Competències lingüístiques: anglès (mínim C1 títol anglès), català i castellà.

-Capacitat per gestionar equips i treballar simultàniament en diversos projectes; expert en treure el màxim profit de les persones i projectes.

-Iniciativa personal i compromís en el seu suport a l'empresa.

-Disponibilitat per viatjar + treballar alguns caps de setmana.

-Carnet de conduir.

Es valorarà:
-Coneixement dels programes Interreg Europe, Interreg Med; Chafea i / o Prima

-Experiència en la preparació i presentació de documents tècnics.

-Coneixement del sector agroalimentari, gastronomia i / o dieta mediterrània.

-Coneixement de les eines de programari específicament aplicades a la gestió de projectes.

-Coneixement sobre procediments en l'administració pública.

-Creativitat, proactivitat i iniciativa.

-Altres llengües.

Contracte i sou:
-Contracte fins l'any 2022, amb possibilitat d'ampliar.

-Salari segons el perfil i vàlua professional del candidat.

Sobre nosaltres:
PRODECA és una empresa pública del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Els seus objectius són la promoció dels productes agroalimentaris catalans i ofereix serveis de suport a la comercialització i internacionalització a les empreses agroalimentàries catalanes, facilita la participació a les principals fires internacionals agroalimentàries, executa programes per iniciar-se en el mercat d'exportació, diversificació i consolidació en mercats exteriors, etc. PRODECA basa el seu treball en la coordinació amb associacions i agents que promouen la competitivitat i internacionalització del sector agroalimentari català. PRODECA també organitza trobades de negoci entre empreses catalanes i diferents agents en mercats nacionals i internacionals i participa en iniciatives relacionades amb la gastronomia catalana i la Dieta Mediterrània com a eina per millorar la posició dels productes i empreses agroalimentàries catalanes a Catalunya i al món


Els candidats poden enviar el seu CV a prodeca@gencat.cat abans del 5 d'abril de 2019, a les 14:00 h. Escriure com a tema del correu electrònic "Candidat Responsable de Projectes Europeus".