Inici | Prodeca | Ofertes de treball

Ofertes de treball

TÈCNIC/A DE L'ÀREA DE GASTRONOMIA DE PRODECA (Promotora dels Aliments Catalans).

Descripció de la feina

En col·laboració amb la resta de l'equip de PRODECA i raportant al cap d'Àrea de Gastronomia:

. Gestionarà projectes de l'Àrea de Gastronomia i participarà en projectes transversals d'altres àrees de Prodeca.

· Planificació, coordinació, implementació i seguiment de projectes de l'àmbit de la promoció agroalimentària i gastronòmica.

·Gestió dels recursos, pressupost, calendari, tasques i objectius de cada projecte. Coordinació de l'equip de proveïdors i personal intern dels projectes.

·Seguiment d'indicadors d'acord amb les línies estratègiques de Prodeca.

·Raportar al cap d'Àrea l'evolució de les tasques, calendaris, fites, consecució d'objectius.

·Preparar i exposar presentacions i memòries dels projectes.

·Realitzar tasques de documentació, arxiu, gestió de bases de dades, preparació de licitacions i concursos, redacció de plecs tècnics i altres tasques administratives

·Interlocució amb empreses del sector.

·Suport en la conceptualització de nous projectes de Prodeca.

Requeriments

Formació acadèmica:

Llicenciatura d'Administració d'empreses, Màrqueting, Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques o Periodisme.

Estudis complementarisoficials d'aquestes disciplines o especialitzats en cuina/gastronomia.

Experiència professional:

·Experiència en indústria agroalimentària i/o gastronomia.

·Experiència en interlocució amb empreses del sector agroalimentari – gastronòmic.

·5 anys d'experiència com a project manager o executiu/va de comptes.

·Solvència contrastada en gestió de projectes amb un alt component de comunicació i màrqueting.

·Coneixements d'analítica web, xarxes socials, organització d'esdeveniments, gestió de pressupostos i gestió de disseny gràfic.

Idiomes:

·Català nivell C

·Anglès Cambridge Advance o Proficiency (es requerirà certificació oficial o superar prova de nivell).

·Valorable altres idiomes

Carnet de conduir.

Disponibilitat per viatjar i treballar alguns caps de setmana

Habilitats de comunicació, autonomia i facilitats per treballar en equip.

Es valorarà:

·Coneixements sobre els procediments de l'administració pública.

·Capacitat de gestionar equips i treballar múltiples projectes simultàniament; habilitat per treure el màxim partit dels recursos humans i econòmics.

·Iniciativa personal i compromís amb el reforç de l'empresa.

·Coneixement amb eines de programari aplicades específicament per a la gestió de projectes

·Orientació al client, creativitat, pro activitat i iniciativa.

Sobre nosaltres

PRODECA és una empresa pública del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Els seus objectius són la promoció dels productes agroalimentaris catalans principalment en els mercats internacionals. PRODECA ofereix serveis de suport al comerç exterior i la internacionalització a les empreses agroalimentàries catalanes, facilita la participació a les principals fires internacionals agroalimentàries, dirigeix ​​programes per iniciar-se en el mercat d'exportació, diversificació de mercats, producció comercial i consolidació en mercats exteriors, etc. PRODECA basa la seva tasca en la coordinació entre associacions i agents que participen en l'exportació agroalimentària per respondre a les diferents necessitats del sector. Organitza trobades empresarials, vincles comercials i cooperació entre empreses catalanes i diferents agents en mercats nacionals i internacionals. Participa en iniciatives relacionades amb la gastronomia catalana com a eina per millorar la posició dels productes agroalimentaris catalans.

Els candidats poden enviar el seu CV a prodeca@gencat.cat abans del 20 d'octubre de 2019, a les 14:00 h.
Escriure com a tema del correu electrònic "Candidat Tècnic Gastronomia".